pangas v alobalu

vhodné jako oběd i večeře

porce pro 1 osobu

ingredience

150g fileta z pangasia

150g mražené zeleniny dle vaší chuti

1 žampion

šťáva z čerstvého citronu, olivový olej

sůl, pepř, sladká paprika

alobal

postup

Pangasia okořeníme z obou stran, vložíme ho na alobal, jemně zakapeme olivovým olejem a přidáme vymačkanou citronovou šťávu. Zasypeme mraženou zeleninou, kterou jsm si nechali povolit v páře. Přidáme nakrájený žampion. Pečeme v misce k tomu určené přibližně 15-20min.

Podáváme s vařenými brambory nebo pokud chceme opravdu lehké jídlo zařadíme pouze zeleninový salát.

nutriční hodnoty 1 porce

energie 239kcal/1004kJ

bílkoviny 31g

tuky 10g

sacharidy 4,5g

cholesterol 108mg

vláknina 5g


 

Tento recept najdete v knize "Jídlo jako životní styl" od Petra Havlíčka a Petry Lamschové