pangas v alobalu
vhodné jako oběd i večeře
porce pro 1 osobu
ingredience
150g fileta z pangasia
150g mražené zeleniny dle vaší chuti
1 žampion
šťáva z čerstvého citronu, olivový olej
sůl, pepř, sladká paprika
alobal
postup
Pangasia okořeníme z obou stran, vložíme ho na alobal, jemně zakapeme olivovým olejem a přidáme vymačkanou citronovou šťávu. Zasypeme mraženou zeleninou, kterou jsm si nechali povolit v páře. Přidáme nakrájený žampion. Pečeme v misce k tomu určené přibližně 15-20min.
Podáváme s vařenými brambory nebo pokud chceme opravdu lehké jídlo zařadíme pouze zeleninový salát.
nutriční hodnoty 1 porce
energie 239kcal/1004kJ
bílkoviny 31g
tuky 10g
sacharidy 4,5g
cholesterol 108mg
vláknina 5g