Tae-bo

Co je to Tae-bo?

Taebo je opravdu velmi účinný sportovní systém, který nejen redukuje tělesnou hmotnost, ale i zvyšuje svalovou sílu, je zábavou a upevňuje vůli. Mění také Váš postoj ke stresu a problémům každodenního života. Tae Bo používá pohyby odlišných druhů bojových sportů, je to skupinové cvičení s rychlou hudbou.

V Tae Bo neexistuje žádná choreografie. To znamená, že se nemusíte stresovat tím, že si musíte zapamatovat různé pohyby a jejich pořadí za sebou a ty potom na konci hodiny v daném sledu opakovat.

Pro koho je Tae-bo určeno?

Tae Bo je určeno opravdu pro každého, děti mohou navštěvovat Tae Bo po dovršení přibližně 13-ti let, jinak po dohodě s trenérem.
Lidé se srdečními obtížemi, umělými kloubními náhradami, s artrózou, RS a podobnými onemocněními by měli o svém tréninku nejprve mluvit se svým instruktorem a poté také se svým lékařem.

Co nám Tae-bo přináší?

Je to jednoduše pocení, ubírání na váze, výdrž, schopnost být silný, zábava, posilování vůle, fitness, skupinové cvičení. Je to cesta, jak zjistit, kam až sahají vaše hranice. Příležitost, kde se utkat sám se sebou. Výzva a způsob, jak znovu získat dávno ztracenou kondici.

Co potřebuji s sebou?

Sportovní oblečení, tekutiny a hlavně dobrou náladu a chuť překonávat sám sebe.

 

Zdroj Foto www.sportovniweb.cz