RealRyder

Co je to RealRyder?

ABF8 indoor cycling, aktuální příspěvek do rodiny stacionárních kol. Jeho spolutvůrcem je závodní cyklista Colin Irving, který se spojil s experty v oblasti fitness a spoustou dalších odborníků a společně vytvořili tento přístroj, který dává indoorové cyklistice nový rozměr. RealRyder má unikátní nastavitelný rám, který umožňuje jízdu ve stoje i vsedě, umožňuje vám naklánět se do stran až o 20° a tím se cítit jako na skutečném kole. Kolo je samozřejmě pevně stavěné, takže se nemusíte ničeho bát. Obrovskou výhodou je, že nezapojujete jenom nohy, ale i břicho, boky, tricepsy, atd...Toto cvičení vás bude bavit, budete si připadat jako při opravdové jízdě.

Pro koho je RealRyder určen?

Tento druh pohybu je určen pro všechny, koho baví jízda na kole. Ať jste závodní nebo rekreační cyklista, tyto lekce si zajisté užijete a zároveň prožijete vynikající a zábavné kondiční cvičení, při kterém zapojíte velké svalové skupiny, procvičíte rovnováhu a kalorie se budou pálit jako nikdy.


Výhody RealRyderu

Toto nové cvičení přidává celou řadu jiných pohybů, které udržují mysl více zapojenou a vaše tělo více aktivní. Pohyb ze strany na stranu vyžaduje neustálé přesuny rovnováhy, úpravu a korekce těla, tak jak to odpovídá reálné jízdě na silnici. Unikátní cvičení, které více zatěžuje nejen nohy, ale i kardiovaskulární systém, svaly rukou, zad, břicha...

Co potřebuji s sebou?

Pokud se rozhodnete se vypravit na lekci RealRyderu, je potřeba, abyste si s sebou vzali sportovní oblečení, kvalitní obuv, dostatek tekutin a nezapomeňte ani na ručník, protože se u tohoto sportu pořádně zapotíte.

 

další informace najdete na stránkách www.realryder.cz nebo www.newsports.cz

             Zdroj www.realryder.cz