Gravity

 

Co je to gravity?

Gravity system (GTS) je revoluční kombinací čtyř základních oblastí současného moderního fitness centra pro maximální využití pricipů funkčního tréninku. Gravity4program umožňuje využití jednoho nářadí pro skupinový trénink, osobní trénink, pilates či rehabilitaci. Unikátnost toho cvičení spočívá především v neomezených možnostech využití stroje GTS, díky svým specifickým vlastnostem umožňuje cvičenci například cvičení s vlastní vahou, využití velkého rozsahu nejrůznějších volných kladek.

Proč vyzkoušet gravity?

Procvičíte si celé tělo, vyzkoušíte něco nového. GravityGroup je účinné, rychlé a intenzivní cvičení, kde vám instruktoři mohou během 30min nabídnout celkový intenzivní a rezistentní trénink a mohou vám přitom věnovat individuální péči, protože cvičení jsou prováděna po menších skupinách. Kladkový systém a pohyblivá deska podporují přirozený pohyb těla a zapojují několik svalových skupin najednou. Tímto unikátním propojením vytváři toto cvičení efektní, rychlé a komplexní zapojení celého těla. Zábavné cvičení pro jedince nejrůznějších fyzických schopností. GravityPilates nabízí sadu klasických cviků prováděných při obyčejné lekci Pilates avšak za použití stroje GTS. Nakloněná rovina zaručuje účastníkům skvělé a brzo viditelné úspěchy. GravityPersonalTraining nabízí individuální možnosti pro každého klienta. GravityPost-rehab je nově se vyvíjející odnož sportovních aktivit, které následují jako rehabilitační cvičení po nejrůznějších úrazech, operacích či jiných nemocech.

Pro koho je gravity vhodné?

Podle výše uvedených možností, které se dají na stroji GTS provozovat, je vám jasné, že gravity může vyzkoušet naprosto kdokoli. Pokud jste v rehabilitaci, je vhodné si o tom promluvit s ošetřujícím lékařem. Případné dotazy vám zajisté zodpoví školení instruktoři.

Co si vzít s sebou?

Jako vždy. Sportovní oděv, obuv, ručník, dostatek tekutin, dobrou náladu a chuť si vyzkoušet něco nového.

Kde si můžu gravity vyzkoušet?

Seznam jednotlivých Gravity provozovatelů v ČR a SR najdete na adrese www.3dfitness.cz

Zdroj www.3dfitness.cz